Vinyl

Naast parket en laminaat kan u ook kiezen voor een plankenvloer in vinyl: een veerkrachtige kunststof (pvc) opgebouwd uit meerdere lagen. Vinylvloeren worden gekozen vanwege hun opmerkelijke zachtheid en geringe dikte, waardoor ze zeer geschikt zijn voor renovaties. Ze nemen geen vocht op, wat ze tot een goede keuze maakt voor keukens en badkamers. Op de decoratieve laag wordt met een specifieke druktechniek een authentieke look gecreëerd en is de houtstructuur ook voelbaar. De bovenste laag is een beschermlaag tegen krassen en vuil.

Vinylvloeren worden ofwel met een kliksysteem geplaatst ofwel verlijmd. Verlijmde vloeren isoleren het geluid beter, terwijl klikvloeren makkelijker te plaatsen zijn.

Quick Step

Quick Step biedt een ruim gamma aan vinylvloeren aan: u kan niet alleen kiezen voor de look van parket, maar ook voor die van beton of leisteen. Op de meeste vinylproducten is er tot 25 jaar garantie.

Lamett

Lamett Vinyl is beschikbaar in verschillende houtmotieven. U kan kiezen tussen een snelle plaatsing met een kliksysteem of een plaatsing met verlijming, wat beter is voor de geluidsisolatie. Lamett biedt 4 collecties aan: Nature (planken met een natuurlijke houtlook met kliksysteem), Trento (een “gerookte” look geschikt voor rustieke interieurs), Firenze (te verlijmen planken met een matte uitstraling), of Lugano (100% waterbestendige klikvinyl).

Vinyl Galerij

Galerij