Parket

Parket

Wie houdt niet van een echte parketvloer? Hout is zonder twijfel hét materiaal bij uitstek voor wie houdt van een authentieke, warme look. Geen enkel ander materiaal is zo duurzaam en voelt zo aangenaam en natuurlijk aan. Ook het feit dat geen enkele houten plank identiek is, draagt bij aan de authenticiteit van uw houten vloer.

Een parketvloer kiezen is geen gemakkelijke opgave: er is immers zeer veel keuze naar houtsoorten, structuren en kleuren toe. Die hangen af van de gebruikte houtsoort en de afwerkingslagen. Ook de breedte van de planken en legstructuur variëren. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u de beste houtsoort voor uw smaak en budget.

Quick Step

Quick Step biedt levenslange garantie op al haar parketvloeren. De planken bestaan uit drie lagen massief hout en zijn afgewerkt met liefst 7 lagen uv-geharde vernis en twee lagen hoogwaardige olie. Op die manier is de vloer bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk en veroudert ze mooi. Na plaatsing is geen behandeling meer nodig: u kan meteen van uw prachtige nieuwe vloer genieten.

Lalegno

Lalegno uit Nazareth (Oost-Vlaanderen) biedt een ruime keuze aan meerlaagse parketvloeren. Naast eik behoren ook exotische houtsoorten en bamboe tot de mogelijkheden. Lalegno volgt de trends op de voet en heeft een oplossing voor elke toepassing en elke beoogde uitstraling. U kan kiezen tussen zeer veer verschillende opties qua sortering, afmetingen, oppervlaktebehandeling en afwerking.

Lamett

Ook Lamett biedt een zeer uitgebreid gamma aan parketvloeren aan, en dat voor ieders budget. Alle vloeren zijn van 3-laags eik, maar de vele verschillende structuren, plankbreedtes, kleuren en afwerkingen zorgen voor een verrassend ruime waaier aan mogelijkheden. Voor elk wat wils dus: zowel liefhebbers van landelijke als van moderne interieurs vinden zeker een vloer naar hun hart. Ook deze parketvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud.

Parket Galerij

Galerij