Laminaat

Laminaat

Laminaat is een zeer vaak gekozen alternatief voor parketvloeren, en dat heeft zo zijn redenen. De populariteit van laminaat is vooral te danken aan de ruime mogelijkheden qua stijl en kleur, de lagere kostprijs, de kras- en schokbestendigheid, de onderhoudsvriendelijkheid en de waterafstotende eigenschappen.

Laminaat bestaat uit een kern van HDF (samengeperste houtvezels) waarop een foto van hout of tegels in zeer hoge resolutie is afgedrukt. Bovenop de foto wordt een beschermlaag tegen krassen, vlekken en chemische producten aangebracht.

Laminaat is dus een budgetvriendelijke, duurzame en hygi├źnische oplossing voor elke kamer in uw woning.

Quick Step

Quick Step biedt 20 of 25 jaar garantie op al haar laminaatproducten. Je hebt keuze tussen een ruim aantal houtsoorten, of je kan gaan voor een tegel- of leisteenlook. Afhankelijk van het installatiesysteem is het laminaat al dan niet combineerbaar met een vloerverwarmingssysteem. Ook het glansniveau kan u kiezen: mat, zijde of extra mat.

Lamett

Lamett biedt drie categorie├źn laminaat aan: Colosseum (extra stevig laminaat), Boardwalk (laminaat met een vintage afwerking) of Venice Oak (laminaat met de look van geolied eiken parket). Elk van de collecties bestaat uit verschillende kleurvarianten.

Galerij

Galerij