Keukens

Keukendromen worden werkelijkheid

De keuken van uw dromen? Die is voor iedereen anders. De perfecte keuken is de keuken die op uw persoonlijke smaak en levensstijl is afgestemd. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden die de huidige keukenplanning te bieden heeft. Op basis van uw stijl, budget en de beschikbare ruimte komen we tot een tegelijkertijd stijlvolle, duurzame en comfortabele keukeninrichting voor de hele familie. Hoe? Dankzij de combinatie van een maximale individuele invulling, buitengewone designideeën en intelligente planningsoplossingen.

 

Landelijk

Kiest u voor een landelijke keuken, of ook wel een keuken in cottagestijl genoemd, dan kiest u voor maximale romantiek en gezelligheid. In een landelijke keuken komt u écht thuis, en dat zonder in te boeten aan comfort en gebruiksgemak.

De-Wa helpt u ervoor te zorgen dat de modernste apparatuur naadloos geïntegreerd wordt in uw landelijke keuken, terwijl de authentieke, landelijke sfeer 100% behouden wordt. Binnen de landelijke stijl is er heel veel variatie mogelijk: ontdek ze in de fotogalerij hieronder of kom langs voor een bezoekje aan onze showroom.

Tijdloos

Onze eigentijdse of tijdloze keukens combineren originele en strakke designelementen met optimaal gebruiksgemak en ruim voldoende opslagruimte. Ons gamma biedt keukens voor zowel wie van strak en trendy houdt als voor liefhebbers van tijdloze ontwerpen.

U kan kiezen tussen strakke lijnen of eerder golvende oppervlaktes, tussen zwart-wittinten of kleurrijke materialen, tussen hout, marmer, metaal of glas. De afwerking is hoe dan ook piekfijn in orde en de keuken gaat een generatie lang mee.

Keukens Galerij

Galerij